24 травня 2023 року голова Вигодянської сільської ради – Алла РИБАЧОК провела особистий прийом громадян в с.Паліївка

Дата: 25.05.2023 10:38
Кількість переглядів: 64

24 травня 2023 року голова Вигодянської сільської ради – Алла РИБАЧОК провела особистий прийом громадян в с.Паліївка.

На прийомі була присутня велика кількість мешканців, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань. Здебільш звернення стосувалися ремонту доріг, проведення свят та заходів , житлово-комунальних питань.

Заслухавши громадян , Алла РИБАЧОК надала детальні роз’яснення про те, які заходи будуть вжиті задля вирішення порушених проблем в межах повноважень Вигодянської сільської ради та яким чином мають надалі діяти заявники. Також про результати розгляду звернень вони будуть додатково поінформовані у визначений законодавством термін.

Також прийом проводили: начальник відділу земельних відносин, сільського господарства та екології –Олександр ОХНАРОВИЧ, головний спеціаліст з юридичних питань –Каріна МОЛЧАНОВА, касир бухгалтерського відділу Вигодянської сільської ради-Тетяна КІПЕР та представник КП ВС "Водограй"-Іван САГАЙДАК. Спеціалістами були надані роз’яснення та консультації.

Продовжуємо плідно працювати задля перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь