24 травня на базі Вигодянського ліцею пройшов вишкіл для виховників та ройових Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Вигодянської сільської ради

Дата: 26.05.2023 11:21
Кількість переглядів: 75

24 травня на базі Вигодянського ліцею пройшов вишкіл для виховників та ройових Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Вигодянської сільської ради.

Привітала виховників та побажала перемоги, справедливої, цікавої гри голова Вигодянської сільської ради –Алла РИБАЧОК.

До заходу долучилися 6 роїв середньої та старшої вікових груп.

Тренінгові ігри з виховниками та ройовими роїв провів Хоперія Григорій Давидович - начальник штабу Одеського братерського полку Всеукраїнської військово-цивільної спілки «Бойове братерство України».

До програми вишколу увійшли такі етапи гри, як : домедична допомога, таборування, подолання туристсько-спортивної смуги перешкод, конкурс «Строю та пісні».

На території Вигодянської сільської ради гра «Сокіл» («Джура») проводиться вперше, але після закінчення діти залишилися дуже задоволені, адже це була велика можливість навчитися багато чому новому, провести час у дружній та веселій атмосфері та познайомитися з вихованцями інших шкіл громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь