Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Весело, гамірно та завзято пройшов Міжнародний день захисту дітей у Вигодянській громаді

Дата: 02.06.2023 11:53
Кількість переглядів: 40

Весело, гамірно та завзято пройшов Міжнародний день захисту дітей у Вигодянській громаді. 

Навіть зараз, в час коли наша країна страждає від окупантської агресії, неможна забувати про наших дітей, наше майбутнє, заради кого ми боримося та прагнемо швидшої перемоги!

Діти повинні відчувати радість дитинства, спокій, безтурботність, захищеність, тому цього дня всі хто максимально зміг долучитися до створення святкової атмосфери для діток, зробили все можливе для досягнення цієї мети.

Вчора для дітей, що проживають у нашій громаді відбулися заходи з нагоди свята. Проводилися вони селах Вигода, Паліївка, Березань, Петрове, Курган, Василівка, Кам’янка та Секретарівка. Для дітей та батьків були організовані концертні програми, конкурси, танці, розважальні ігри, флешмоби, подарунки, солодощі, майстер-класи та багато інших розваг та цікавинок. Обдарованих та найбільш активних дітлахів нагородили грамотами й подяками. Творчі та танцювальні колективи громади подарували своїми виступами море емоцій, яких так в нашому сьогоденні не вистачає. 

Не забули ми і про діток з сімей внутрішньо переміщених осіб. Для них, за ініціативи Вигодянського сільського голови, були закуплені й роздані білети в дельфінарій та кожен з них отримав смачний пакуночок з черешнею. 

Від свята діти отримали чимало позитивних емоцій. Територія майданчиків уквітчалась дитячими посмішками. Весь час тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Організувати свято для малечі та дати їм часточку радості, сміху, надії та врешті-решт дитинства, яке в них підло вкрали, було нашим подарунком до свята. Всі ми мріємо про мирне небо над головою, і щасливе життя для наших дітей, яке неодмінно скоро настане. І тоді з кожного куточка нашої громади та країни лунатиме дзвінкий, безтурботний дитячий сміх.

Дякуємо всім, хто організував та долучився до свята. Хочеться, щоб діти в усьому світі, а особливо в Україні, щохвилини, щодня були радісними і щасливими і відчували родинне тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь