Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Робота комісії з питань захисту прав дітей

Дата: 07.06.2023 09:00
Кількість переглядів: 40

Начальником служби у справах дітей Ольгою ЄЛСУКОВОЮ,  головним спеціалістом служби у справах дітей Оленою ЧАБАН, старостою Березанського старостинського округу Світланою ВЛАДИЧЕСКУ, фахівцем КУ «Центр надання соціальних послуг» Анною КАМІНСЬКОЮ, дільничним офіцером поліції Олександром  ШКУРІНСЬКИМ та іншими членами комісії з прав захисту дітей був здійснений рейд у селище Дослідне для обстеження умов проживання сім’ї, яка знаходиться в складних життєвих обставинах. 

При обстеженні комісією було виявлено жахливі, незадовільні умови проживання та виховання трьох малолітніх дітей. Такі умови загрожують їх здоров’ю та життю. Сім’я не одноразово була нами відвідана, також мати не одноразово викликалася у службу у справах дітей, де з нею проводилися бесіди і вона була попереджена про належне виконання батьківських обов’язків, але нехтувала нашими зауваженнями та попередженнями і нічого не змінила з моменту останнього приїзду комісії. Тому, беручи до уваги все вище викладене, комісією було прийнято рішення про негайне вилучення малолітніх дітей по заяві матері. Дітей вилучили, а матері надали останній шанс на виправлення, так як вона просила не забирати дітей і надати їй ще один шанс на виправлення. 

Вилучені дітки не залишаються без уваги працівників сільської ради та періодично відвідуються ними з метою дізнатися про їх фізичний та моральний стан, а також щоб пригостити їх смаколиками. 

Служба у справах дітей закликає батьків відповідально ставитися до виконання своїх батьківських обов’язків та потреб дітей та нагадує, що за будь-які протиправні дії передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь