Чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 08.06.2023 15:04
Кількість переглядів: 56

Сьогодні у Вигодянському будинку культури відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК. До участі у засіданні також долучилися начальник Управління ОКМС, директори комунальних підприємств та начальник відділу містобудування, архітектури, житлового комунального господарства та цивільного захисту.

Розпочалося засідання з обговорення питання щодо укриття населення в об’єктах фонду споруд цивільного захисту на території громади та забезпечення безперешкодного цілодобового доступу населення до них. 

Також для належного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з водопостачанням, ліквідації аварійних ситуацій на спорудах і об’єктах водопостачання членами комісії було розглянуто питання про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території громади.

Далі, враховуючи настання пожежонебезпечного весняно-літнього періоду й наближенням періоду, пов’язаного зі збиранням ранніх зернових культур, до порядку денного включено питання про стан забезпечення протипожежного захисту нового врожаю і недопущення надзвичайних ситуацій. 

На завершення, учасники засідання розглянули питання стосовно системного запобігання утворенню та ліквідації несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ побутових відходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь