Засідання комісії з питань захисту прав дитини та органу опіки та піклування з питань забезпечення реалізації прав й інтересів фізичних осіб, які потребують опіки і піклування

Дата: 08.06.2023 16:29
Кількість переглядів: 65

8 червня 2023 року під головуванням Вигодянського сільського голови відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини та органу опіки та піклування з питань забезпечення реалізації прав й інтересів фізичних осіб, які потребують опіки і піклування.

Члени комісії та запрошені обговорювали стан утримання, виховання, навчання дітей із сімей, які перебувають на обліку в Службі у справах дітей Вигодянської сільської ради, та відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Друге і останнє питання порядку денного засідання стосувалося здійснення профілактичних заходів щодо проведення рейдів на території Вигодянської сільської ради за 5 місяців поточного року та аналізу спільної роботи Служби у справах дітей, спеціалістів Відділу соціального захисту населення, фахівці КУ «Центр надання соціальних послуг», КУ «Інклюзивно-ресурсний центр», Управління ОКМС Вигодянської сільської ради, офіцерів поліції Одеського районного управління поліції №2.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь