Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК провела робочу нараду у Василівському старостинському окрузі

Дата: 11.06.2023 11:57
Кількість переглядів: 65

Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК провела робочу нараду у Василівському старостинському окрузі. Участь у нараді взяли заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексій ДЕРМАНЧУК, начальник відділу містобудування, архітектури, житлового комунального господарства та цивільного захисту Олена РАДЬКО, староста Василівського старостинського округу Сергій РЕБРІЙ, директор комунального підприємства "ВУЖКГ села Василівка" Олександр ЦИТУЛЬСЬКИЙ та дільничий офіцер поліції Олександр ОЛІЙНИК. 

Головним питанням наради було забезпечення безперешкодного цілодобового доступу до найпростіших укриттів та визначення відповідальних осіб. 

Крім того, під час наради директор комунального підприємства прозвітував про проведену роботу по ліквідації несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ.

Також, розглянуто можливість встановлення платіжного терміналу самообслуговування в приміщенні старостату.

Проаналізувавши поточний стан справ у Василівському старостинського окрузі, старості та директору комунального підприємства, було надано відповідні доручення на найближчий період.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь