Допомога жителям громади від міжнародних організацій

Дата: 11.06.2023 13:55
Кількість переглядів: 63

У цю п'ятницю, 9 червня, представники Громадської організації "Жінки Біляївщини", Громадського руху «Віра, Надія, Любов» та International Rescue Committee за підтримки Європейського Союзу відвідали Вигодянську громаду.

Волонтери надали гуманітарну допомогу у вигляді гігієнічних наборів для жінок в загальній кількості 99 шт. для таких пільгових категорій як багатодітні сім'ї, особи з інвалідністю та ВПО

Також для всіх присутніх було проведено інформаційне заняття з психологом на тему «Травма війни».

Ми виносимо щиру подяку за допомогу в організації заходу Громадській організації "Жінки Біляївщини", за надані гуманітарні набори для жителів нашої громади Громадському руху «Віра, Надія, Любов» та International Rescue Committee.

Добрі справи не лишаються непоміченими – вони,  як маяки, світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь