Запрошуємо до обговорення!

Дата: 15.06.2023 13:05
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Запрошуємо до обговорення! Консультації з громадськістю щодо перейменування вулиць Центральна на Миколи Новікова, Шкільна на Олександра Беспалька, Космонавтів на Івана Загороднюка в селі Вигода, Центральна на Дмитра Боднаровського в селі Паліївка, Гагаріна на Віталія Фаркажа в селі Секретарівка.

Шановні жителі Вигодянської громади!

Запрошуємо долучитися до обговорення щодо перейменування вулиць Центральна на Миколи Новікова, Шкільна на Олександра Беспалька, Космонавтів на Івана Загороднюка в селі Вигода, Центральна на Дмитра Боднаровського в селі Паліївка, Гагаріна на Віталія Фаркажа в селі Секретарівка.

Свої пропозиції та зауваження ви можете надати через платформу E-DEM, а також на поштову адресу: Одеська область, Одеський район, с.Вигода, вул.Нова, 33-а та на електронну пошту сільської ради selovugoda@ukr.net або за телефоном: 048-753-10-02.

Електронне голосування триває за допомогою Google-форми – посилання https://forms.gle/Aip7diioMYiZzgjj8 nf на платформі E-Dem - https://consult.e-dem.ua/admin/polls/1452 посиланням (розділ «Консультації з громадськістю»)

Пропозиції та зауваження щодо перейменування вулиць Центральна на Миколи Новікова, Шкільна на Олександра Беспалька, Космонавтів на Івана Загороднюка в селі Вигода, Центральна на Дмитра Боднаровського в селі Паліївка, Гагаріна на Віталія Фаркажа в селі Секретарівка приймаються з 15 червня по 15 серпня 2023 року.

Не будьте байдужими – долучайтесь до обговорення! Ваша думка важлива для нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь