У Вигодянській громаді привітали донорів крові!

Дата: 16.06.2023 19:33
Кількість переглядів: 61

У Вигодянській громаді привітали донорів!

Щорічно 14 червня у світі відзначають День донора крові. Сьогодні донори – це герої в тилу. Своєю небайдужістю та безкорисливістю, вони допомагають рятувати наших Захисників та цивільних громадян.

З нагоди свята у цю п'ятницю сільський голова Алла РИБАЧОК, заступник голови Олексій ДЕРМАНЧУК та секретар сільської ради Ганна ЯСІНКОВСЬКА привітали та подякували почесним донорам громади за їхню самопожертву та благородність.

З нагоди свята донорам були вручені подяки та продовольчі пакунки. Так, за соціальну відповідальність, виявлену свідому громадянську позицію, сприяння розвитку донорства крові та її компонентів в Україні, що допомагає щоденно рятувати життя наших співгромадян та з нагоди Всесвітнього дня донора крові подаки отримали 26 донорів крові, які є жителями нашої громади.

Покликання донора, його відданість справі та людям завжди було і буде важливим. Особливо сьогодні, коли йде війна. Раніше, переливання застосовували під час хірургічних втручань, тяжких хвороб, то зараз це, звичайно, поранені бійці, завдяки яким ми маємо відносно мирні дні.

Тяжко навіть уявити скільки життів ви врятували своєю небайдужістю.

Донор – це покликання, яке ви несете з гідністю і чистим серцем.

Велике спасибі всім, хто безоплатно здає кров, рятуючи життя незнайомих людей. Це героїзм. Дякуємо за ваше добро і свідомість, за те, що ви допомагаєте людям, які опинились у важкій ситуації. Нехай ваше власне здоров’я буде відмінним, живіть довго та щасливо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь