У Вигодянській громаді попрощалися з полеглим Героєм

Дата: 24.06.2023 14:28
Кількість переглядів: 109

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших військових.

Вже вкотре не обминає біда нашу громаду. Сумна звістка прийшла з Донеччини. Там, поблизу Краматорська, смертю Героя загинув військовослужбовець Збройних Сил України УРСУ В'ячеслав Георгійович - наш славний герой-земляк.

24 червня жителі Вигодянської громади  зібралися, щоб провести в останню путь В'ячеслава Георгійовича, що  віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими  та вдячні земляки. Схиливши голови в скорботі вони ставали на коліна та покладали квіти перед жалобною процесією.

Народився В'ячеслав Георгійович 30 травня 1976 року в селі Благоєве Іванівського району Одеської області. Там ходив до дитячого садочка, пішов до школи. 20 років тому назад переїхав до села Кам'янка. І з тієї пори став добрим сусідом, відповільним мешканцем, якого всі поважали. Здавалося, живи та радій, але 24 лютого в усіх життя змінилося…

Коли росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну не зміг В'ячеслав Георгійович всидіти на місці. Він з честю й гідністю виконував свій військовий обов'язок, пліч-о-пліч з побратимами захищаючи нас з вами.

16 червня 2023 року під час виконання бойового завдання наш Герой отримав порання несумісні з життям. Серце Воїна зупинилося.

Нашу громаду спіткало велике горе. Загинув Герой, який нас боронив. Він назавжди залишиться  у нашій пам’яті, у наших серцях – як воїн, патріот, світла людина. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Низький уклін та щирі співчуття родині. Сьогодні жителі громади зібрались, щоб розділити біль важкої втрати.

Прощання із нашим полеглим земляком проходило біля будинку, де він проживав.

Поховали мужнього Героя на сільському кладовищі, де відбулось заупокійне богослужіння та прощання з загиблим Воїном-земляком.

Останню шану побратиму віддали воєнним салютом. 

В'ячеслав Георгійович завжди був щирою, відкритою, цілеспрямованою людиною та понад усе любив життя. Був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим. Для нас він завжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був не байдужим до долі України, хто плекав на краще майбутнє і світлий, мирний завтрашній день.

Спи спокійно, Солдате. Добра, світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди  залишаться у наших серцях.

Вигодянська громада оплакуватиме свого славного сина довіку…

Герої не вмирають! Слава героям! Вічна і світла їм пам'ять !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь