Перша леді Олена Зеленська в інтерв'ю подкасту «Простими словами» від The Village Україна – про стосунки в сімʼї під час повномасштабної війни, важливість спорту та якісного сну.

Дата: 29.06.2023 09:47
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Простими словами про ментальне здоров'я. Перша леді Олена Зеленська в інтерв'ю подкасту «Простими словами» від The Village Україна – про стосунки в сімʼї під час повномасштабної війни, важливість спорту та якісного сну.

Ведучі ефіру, психологиня Sofiya Terlez та письменник Марк Лівін, годину спілкувались з першою леді на тему ментального здоров'я під час війни.

Прем'єра подкасту відбудеться 29 червня на каналі The Village Україна на платформі Soundcloud за посиланням 📲 https://soundcloud.com/the_village_ukraine

🎙 Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна вийде в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як? Проєкт реалізовано за підтримки ВООЗ у співпраці з Координаційним центром із психічного здоров’я при Кабінет Міністрів України та ГО Безбар'єрність.

Заплановано вихід десяти епізодів подкасту на різні теми в контексті ментального здоров'я. Наприклад, про сон, харчування або нервову систему. Нові серії виходитимуть щотижня або ж раз на два тижні.

🧑🏼‍💻 Слідкуйте за анонсами на сторінках Координаційний центр КМУ / Mental Health UA та The Village Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь