Без папірців та хабарів: на порталі Дія можна буде отримати кваліфікаційні документи для моряків. Долучайтеся до бета-тесту

Дата: 30.06.2023 14:44
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Без папірців та хабарів: на порталі Дія можна буде отримати кваліфікаційні документи для моряків. Долучайтеся до бета-тесту

Незабаром на порталі Дія буде доступна революційна послуга — Отримання кваліфікаційних документів для моряків. Це перший сервіс у сфері, який усуне корупцію і повністю змінить підхід до комунікації між моряками та Адміністрацією судноплавства.

Долучитися до бета-тесту можна за посиланням

Отримання кваліфікаційних документів для моряків — перша послуга масштабної цифрової трансформації сфери судноплавства. Раніше реєстр з документами моряків перебував у приватних руках, що зумовлювало ризик корупції. Складання іспиту чи отримання документів про кваліфікацію часто супроводжувалися корупційними схемами від приватних компаній. А рівень корупції у сфері становив до 150 млн доларів на рік.  

Цифровізація сфери дасть змогу подолати корупцію і збільшити надходження до держбюджету. А морякам не доведеться відвідувати держоргани чи вимушено звертатися до приватних компаній, щоб отримати кваліфікаційний документ.

На порталі Дія ви зможете подати заяву про отримання: 

  • Професійного диплома (Certificate of Competency) та підтвердження до нього (Endorsement);

  • Сертифікатів компетентності;

  • Підтвердження до сертифікатів компетентності;

  • Свідоцтв фахівця про спеціальну підготовку

Невдовзі запустимо бета-тест послуги. Взяти участь у тестуванні зможуть:

  • випускники морських ЗВО;

  • моряки-капітани чи особи командного складу морських суден і суден змішаного плавання, які мають відповідну освіту, звання та кваліфікацію.

Реєструйтеся за посиланням

Електронні послуги для моряків на порталі Дія реалізуються Мінвідновлення та Адміністрацією судноплавства, в співпраці з Мінцифрою за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь