Привітання з Днем Національної поліції України

Дата: 04.07.2023 09:01
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Шановні працівники Національної поліції України!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Своє професійне свято працівники правоохоронних органів відзначають 4 липня. Саме в цей день в 2015 році нова поліція України прийняла присягу на Софійській площі в Києві.

У цей непростий для нашої держави час саме працівники Національної поліції є першою ланкою в охороні правопорядку. Важкі поліцейські будні вимагають від кожного з Вас високого професіоналізму та зразкової дисципліни. На Вас покладено відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я людей, прав і свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку.

Нехай авторитет служби, Ваш особистий авторитет, наполегливість, цілеспрямованість стануть запорукою щасливого майбутнього, Ваша самовіддана праця і надалі служить справі зміцнення законності та правопорядку у нашій державі. Відвага й удача, здоровий та стійкий дух, благородство, нехай завжди будуть поруч з Вами, а кожний день Вашого життя додає сил та енергії для подолання труднощів нелегкої професії.

Швидкої перемоги! Мирного неба! Слава Україні!

З повагою та найкращими побажаннями Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь