Завершився поточний ремонт дороги загального користування місцевого значення Вигода-Паліївка та дорожнього покриття вулиць Залізнична й Шилова у селі Вигода і вулиці Центральна у селі Паліївка

Дата: 04.07.2023 13:59
Кількість переглядів: 54

Днями завершився поточний ремонт дороги загального користування місцевого значення Вигода-Паліївка та дорожнього покриття вулиць Залізнична й Шилова у селі Вигода і вулиці Центральна у селі Паліївка. Це стало можливим завдяки співфінансуванню з місцевого бюджету та Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг в Одеській області». 

Попри складний для всіх час та підтримку оборони нашої країни, все ж у цьому році було заплановано здійснення ремонтних робіт на дорогах у нашій громаді. На квітневому та травневому засіданнях сесії Вигодянської сільської ради на ремонтні роботи з місцевого бюджету було виділено 3 млн. 300 грн. 

Ліквідацію деформації дорожнього покриття (ямковість, колійність, вибоїни), що утворилися через інтенсивність руху, застарілість покриття та погодні умови здійснював генеральний підрядник ТОВ «ЮГ СТРОЙ КОМПАНІ», на замовлення ДП «Служба місцевих автомобільних доріг в Одеській області». 

Дякуємо жителям громади за розуміння та терпіння.

Однозначно війна внесла корективи у діяльність громади – стратегічне планування ми змінили на оперативне. Сьогодні в пріоритетах реагувати на виклики воєнного часу. Після Перемоги зможемо повернутися до інших проектів, які поставили на паузу. Головне зберігати єдність, яка потрібна нашій громаді і державі в цілому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь