Вчора під головуванням Вигодянського сільського голови Алли РИБАЧОК пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 06.07.2023 11:29
Кількість переглядів: 64

Вчора під головуванням Вигодянського сільського голови Алли РИБАЧОК пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини.

З метою здійснення соціально-правового захисту та забезпечення реалізації законних прав та інтересів дітей, було розглянуто 3 питання.

Серед них - про доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт на 2023 рік; про взяття на квартирний облік Вигодянської сільської ради дитини з інвалідністю віком до 18 років та дитини позбавленої батьківського піклування.

З усіх питань, які попередньо були детально опрацьовані фахівцями, доповідала в.о. начальника Служби у справах дітей Вигодянської сільської ради, головний спеціаліст Служби у справах дітей – Олена ЧАБАН.

За результатами засідання були прийняті компетентні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь