Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці запрошує усіх бажаючих на вебінар присвячений темі "Праця неповнолітніх: гарантії, пільги, вимоги до роботодавців"

Дата: 06.07.2023 12:05
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Запрошуємо усіх бажаючих на вебінар присвячений темі "Праця неповнолітніх: гарантії, пільги, вимоги до роботодавців", який відбудеться 07 липня о 10:00.

Наш захід спрямований на те, щоб розширити наше розуміння законодавства та положень, що регулюють працю неповнолітніх. Ми ознайомимося з гарантіями та пільгами, які надаються цій категорії працівників, і дізнаємося про права, які їм надаються з метою забезпечення їхнього нормального розвитку та захисту.

Крім того, ми дослідимо вимоги, що ставляться до роботодавців, щоб переконатися, що праця неповнолітніх здійснюється відповідно до правових норм і в межах безпечних умов.

Не пропустіть цю унікальну можливість почути про законодавчі вимоги та практичні аспекти пов'язані з працею неповнолітніх.

Посилання https://www.facebook.com/events/225367800448354/?ref=newsfeed


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь