Увага! Висока пожежна небезпека!

Дата: 06.07.2023 16:53
Кількість переглядів: 96

Фото без опису​​​​​​

Літо ступило у свої права і у багатьох містах і селах України наразі утримується надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Й Вигодянська громада не є виключенням.

Липень місяць є найбільш пожежонебезпечним періодом. Це зумовлено високими температурами, суховійними вітрами та збільшенням кількості сухої рослинності. За таких умов навіть найменша іскра може стати причиною великою й неконтрольованої пожежі. 

Вигодянська сільська рада нагадує мешканцям громади про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття. Адже найчастіше пожежі у природних екосистемах виникають в результаті людської недбалості та неуважності. Ми особливо наголошуємо на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісово-польових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків. 

Якщо ви помітили займання в посадках, на відкритих територіях чи присадибних ділянках, негайно телефонуйте за номером «101».

Не провокуйте пожежі на відкритих територіях і присадибних ділянка! Дотримуйтеся елементарних правил пожежної безпеки! Пам`ятайте, що вогонь розповсюджується дуже швидко і загасити його буде важко.

Також наголошуємо на систематичному скошені трави для запобігання утворенню сухостою, який може спричинити загорання.

Нагадуємо - пожежу легше попередити, ніж загасити!

Наш спільний громадянський обов'язок - шанобливо ставитися до природи, дотримуватися правил пожежної безпеки! Піклуйтеся про себе та своїх співгромадян, про навколишнє середовище та братів нашим менших! Будьте свідомими мешканцями Вигодянської громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь