Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання з 3-ю річницею заснування Одеського району

Дата: 17.07.2023 13:49
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Шановні мешканці Одеського району та Вигодянської громади!

З великим задоволенням вітаю вас з третьою річницею заснування нашого прекрасного Одеського району! Цей день є великим святом для нашої спільноти, оскільки він символізує нашу єдність, розвиток і прогрес.

Протягом трьох років ми всі разом зробили величезний шлях вперед у розвитку нашого району. Ви, шановні мешканці, своїм наполегливим працездатним духом і самовідданістю стали справжніми будівельниками нашого рідного краю. Ви заслуговуєте на найщиріші слова вдячності та визнання за ваші зусилля у підтримці розвитку нашої спільноти.

Протягом останніх трьох років ми досягли значних досягнень у різних сферах. Ми покращили інфраструктуру, забезпечили доступ до якісної освіти та охорони здоров'я, розвивали туризм та спорт. Запровадили нові проекти і ініціативи, які сприяють економічному росту і підвищенню якості життя наших громадян.

Третя річниця заснування Одеського району є підтвердженням нашої здатності до досягнень і надихає нас на подальшу працю та зусилля. Зараз нашим головним завданням є забезпечення сталого розвитку, збереження нашої культурної спадщини та підтримка нашої природної краси.

Від імені всіх мешканців Вигодянської громади, я хочу висловити свою глибоку вдячність керівництву району, області за вашу підтримку та співпрацю. Наш успіх - це результат нашої об'єднаної праці і взаємодії. Разом ми будемо продовжувати будувати сильний, процвітаючий і щасливий Одеський район.

З повагою та найщирішими побажаннями з нагоди третьої річниці заснування Одеського району – Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь