Чергова робоча нарада

Дата: 17.07.2023 16:03
Кількість переглядів: 63

Сьогодні відбулася чергова ранкова нарада на чолі з сільським головою Аллою РИБАЧОК. На нараді були присутні керівники та працівники відділів апарату, структурних підрозділів виконавчого комітету сільської ради та староста Кам’янського старостинського округу.

Засідання розпочалося з нагородження подякою Одеської обласної ради начальника відділу бухгалтерського обліку-головного бухгалтера Анни ЛІЩИНСЬКОЇ за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток бухгалтерської справи, фінансово-господарської діяльності, територіальної громади, високий професіоналізм і з нагоди Дня бухгалтера та аудитора.

Далі, Аллою Юріївною було підбито підсумки благодійного заходу «Родина незламних» присвяченого Дню родини, який пройшов 15 липня. Очільниця громади подякувала присутнім за допомогу організації та активну участь в ярмарку.  

Кожним керівником структурних підрозділів сільської ради було проаналізовано роботу, обговорено проблемні питання та завдання, які стоять перед ними. А це господарсько-комунальні питання, бюджетні питання, допомога внутрішньо переміщеним особам, які проживають в громаді, допомога та соціальний супровід соціально незахищених мешканців громади, захист прав дітей, питання про найпростіші укриття та проведення культурних заходів.

Під час наради заслухано старосту Кам’янського округу, який прозвітував про стан роботи старостату та КП «Кам’янське», про проведені роботи та заходи на ввіреному йому окрузі.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів дані доручення для вирішення питань, які належать до їх компетенції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь