Авто Перемоги: Вигодянська громада зібрала кошти для допомоги ЗСУ

Дата: 19.07.2023 12:45
Кількість переглядів: 72

Авто Перемоги: Вигодянська громада зібрала кошти для допомоги ЗСУ

Сьогодні Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК передала 115 тис. 288 грн. одному з наших мужніх воїнів, який захищає нас з вами з перших днів війни, депутату Вигодянської сільської ради Андрію МАРТИНЕНКО. Це кошти, що були зібрані на благодійному ярмарку до Дня родини, ярмарку у с. Петрове до Дня Конституції та за допомогою благодійної акції ГО «Міць єднання» «Копійка до копійки». 

Андрій Сергійович в кінці червня оголосив про відкриття збору коштів на пікап для 61 окремої механізованої бригади ЗСУ. Й нашим спільним рішенням було долучитися до цього збору. Адже сила будь-якої армії залежить від її мобільності. Транспорт на фронті – це постійна потреба. На жаль, автомобілі під час війни дуже швидко виходять із ладу. І причина не в їхній якості, а в постійних ворожих обстрілах і попаданнях. Ремонт чи відновлювання авто на фронті є справою непростою, а в більшості випадків – просто неможливою. Тому, без вагань, було вирішено передати гроші, які зібрали на благодійних заходах для закриття збору коштів на автомобіль.

Наші відважні і мужні воїни ЗСУ боронять країну, виконуючи військовий обов’язок на 1000%! А нам потрібно працювати на своєму фронті, тим самим наближаючи країну до перемоги! Дякуємо кожному хто долучився до цієї благодійної справи! Тільки об’єднано, разом ми переможемо!

Голова висловила сподівання, що автівка служитиме добре та допомагатиме нашим військовим виконувати бойові завдання.

Хай Бог оберігає наших воїнів!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь