У центрі села Петрове відремонтовано автобусну зупинку

Дата: 20.07.2023 12:21
Кількість переглядів: 51

У центрі села Петрове відремонтовано автобусну зупинку

Завжди приємно, коли йде робота що викликає захоплення. Коли мешканці сіл і селищ відчувають свою належність до творення громади своєї мрії, проявляють ініціативу та від обговорень переходять до роботи.

Керівництво Вигодянської громади постійно співпрацює з жителями громади та підтримує будь-які ідеї щодо благоустрою громадських місць.

Й реагуючи на звернення мешканців села Петрове щодо благоустрою старої зупинки, що руйнувалася з кожним роком все більше й перебувала в аварійному стані, Вигодянською сільською радою ініційовано ремонтні роботи автобусної зупинки у центрі села. Саме сюди впродовж дня і до пізнього вечора курсує автобус за маршрутом Одеса-Петрове та у зворотному напрямку.

Пасажири, зазвичай, чекають на свій рейс на зупинці. Щоб очікування було приємним і безпечним, щоб за будь-якої погоди — спеки, дощу, вітру, заметілі — можна було захистити себе під дахом ошатної будівлі, сільською радою проводиться ремонт будівлі.

Хочеться вірити у добрі наміри жителів та гостей села щодо дотримання чистоти на зупинці, бережливого ставлення до праці будівельників та комунальників, які слідкують за чистотою. Адже чисто не там, де прибирають, чисто там, де не смітять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь