Шановні мешканці Вигодянської сільської територіальної громади!!!

Дата: 20.07.2023 14:55
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Шановні мешканці Вигодянської сільської територіальної громади!!!

Вкотре нагадуємо, що нехтування сигналами сирен, що повідомляють про повітряну тривогу та небезпеку пов’язану з нею, може призвести до загрози життя людей.

На жаль загрози ракетних обстрілів по всій території України й в Одеській області не зменшується!

Повітряна тривога оголошується тоді, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку повітряного простору України або є підтвердження запуску тактичних/балістичних ракет чи БпЛА. Точне місце, куди може влучити ракета, та який населений пункт є ціллю атаки одразу визначити складно, тому сирени вмикають щоразу, як з’являється загроза.

З моменту подачі сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» для вжиття заходів захисту може бути всього лише кілька хвилин, які треба використовувати з максимальною ефективністю.

Також пропонуємо батькам провести виховну роботу з дітьми щодо безпечності перебування дітей на дитячих ігрових майданчиках та уникання великого скупчення дітей в одному місці до припинення чи скасування воєнного часу. Просимо також нагадати дітям про порядок дій при отримані сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» та що нехтувати даними сигналами сирен не потрібно!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь