Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання мешканців сіл Петрове та Доброжаново з Днем села

Дата: 05.08.2023 08:17
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

Шановні мешканці сіл Петрове та Доброжаново! 

Вітаю вас з найсвітлішим і важливим святом - Днем села! Сьогодні ми разом святкуємо багатовікову історію ваших спільнот, їхні досягнення та перспективи.

Село - це не тільки географічне поняття, це місце, де відбувається справжнє життя. Це місце, де кожна оселя - це окрема сторінка багатої книги нашої історії. Сьогодні ми відзначаємо День села, і це особлива нагода подивитися на своє село очима гордості та вдячності.

Села Петрове та Доброжаново - це наші рідні куточки, де кожен ранок пробуджує звуки життя, а кожен вечір зігріває вас теплом родинного затишку. Це місця, де гордість за минуле переплітається з натхненням для творення майбутнього.

Запалюючи перший вогник села, засновники вкладали в нього свої надії та мрії. І сьогодні цей вогник горить так яскраво завдяки кожному з вас. Ми разом продовжуємо будувати наше спільне життя, долучаючи до цього свої зусилля, енергію та таланти. Кожен день мешканці сіл Петрове та Доброжаново додають до загального скарбниці нові важливі моменти, які складають пазлик життя нашої громади.

Спільнота сіл Петрое та Доброжаново - це справжнє скарбниця талановитих, сильних і добрих людей. Нехай цей день надихне нас на нові досягнення, на спільні зусилля та на те, щоб кожен день робити наші села ще чудовішими місцями для життя. Нехай ці села ростуть і розвиваються, немов зерна, які приносять багатий урожай. Нехай сонце завжди світить над вашими нивами, а вітер несе на своїх крилах мир та процвітання. Нехай взаємопідтримка, дружба та тепло сільського життя завжди супроводжують вас на шляху до нових досягнень.

Бажаю міцного здоров'я, радості та щасливих митів разом із рідними та близькими. Нехай сьогоднішній день наповнений усмішками, піснями та добротою. Спільно створюйте найкраще майбутнє для своїх сіл, і нехай вони завжди залишаються місцем, де панують гармонія та щастя.

Спільно ми - сила, яка формує наше життя та долю. Вітаємо з Днем села, Петрове та Доброжаново!

З повагою та найкращими побажаннями, Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь