Позачергова сесія Вигодянської сільської ради

Дата: 18.08.2023 14:03
Кількість переглядів: 38

17 серпня 2023 року під керівництвом голови Вигодянської сільської ради Алли РИБАЧОК відбулася позачергова 35-а сесія VIII скликання за участю секретаря сільської ради Ганни ЯСІНКОВСЬКОЇ, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Катерини ГЮЛЬАХМЕДОВОЇ, старости та керівників структурних підрозділів і управлінь. На порядок денний було винесено ряд важливих питань. 

Першим питанням порядку денного депутати у складі 17 осіб з 22 внесли зміни і доповнення до рішення про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради на 2023 рік. 

Далі депутати розглянули питання про внесення змін до чотирьох програм сільської ради, а саме, Програма «Безпека громади», Програма підготовка об’єктів комунальної власності до опалювального сезону та заходи з енергозбереження на 2023-2025 роки», Програми фінансової підтримки комунальних підприємств, Програми «Заходи на розвиток підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань Одеського району Одеської області на 2022-2025 роки».

Також, беручи до уваги структурні зміни суб'єктів надання адміністративних послуг та узгоджені з ними рішення щодо запровадження надання адміністративних послуг через відділ «Центр надання адміністративних послуг», депутатський корпус прийняв рішення про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «ЦНАП» Вигодянської сільської ради. Таким чином, до Переліку увійшли послуги у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей у кількості 19 найменувань.

Крім того, депутати  прийняли відповідні рішення щодо земельних питань, з якими виступила головний спеціаліст відділу земельних відносин, сільського господарства та екології Людмила БАРЧУК.

По закінченню розгляду проектів рішень, секретар сільської ради ознайомила депутатів з листом митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела керуючого Одеською єпархією Української Православної Церкви щодо результатів соціально-гуманітарної роботи Одеської єпархії УПЦ та надання копії звіту соціально-гуманітарної діяльності Одеської єпархії УПЦ за 2022 року та І-ІІ квартали 2023 року. З даним звітом всі бажаючі можуть ознайомитися завітавши до Вигодянської сільської ради.

Ознайомитися із рішеннями позачергової 35-ї сесії VIII-го скликання Вигодянської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» офіційного веб-сайту Вигодянської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь