Допомога партнерів

Дата: 21.08.2023 10:40
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Як відволіктися від поганих думок ❓ «Опиши детально предмет в руці», – радить плакат в Інтерсіті Київ–Харків. І в усіх решті потягів Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia, маршрути яких охоплюють північ, південь, захід і схід України.

Як заспокоїтися ❓ «Схрести руки на грудях у вигляді метелика і ритмічно постукуй себе», – рекомендує закладинка в книжці, яку Yakaboo дбайливо вкладає у всі свої замовлення.

Вкотре допоміг наш партнер IOM Ukraine, за що висловлюємо щиру вдячність.

«Ментальне здоров’я – це знати вправи, які рятують від тривоги», – нагадує ПриватБанк на екранах своїх банкоматів по всій країні.

«Вчися долати тривожність», – закликає Work.ua і пропонує відвідувачам свого сайту перейти на спеціальну сторінку 📲 https://www.howareu.com

💼 Компанії-учасники спільноти «Бізнес без бар’єрів», підтримавши комунікаційну кампанію Ти як?, з усіх своїх майданчиків розповідають про техніки самодопомоги.

Бо це – необхідність для ментального здоров’я людей, які живуть у 540-й день повномасштабної війни.

💛 Дякуємо учасникам ком’юніті за усвідомлену масштабну просвітницьку роботу у напрямі ментального здоров’я.

Піклуючись одне про одного, плекаємо стійкість.

ℹ️ «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

Комунікаційна кампанія «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я реалізується за підтримки проєкту USAID Ukraine - USAID Україна Розбудова стійкої системи громадського здоров’я, який виконує організація Пакт.

Супровід розробки та впровадження Програми забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA за експертного партнерства та підтримки World Health Organization (WHO).

#тияк #бізнесбезбарєрів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь