Привітання з Днем Державного Прапора

Дата: 23.08.2023 08:52
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Шановні мешканці Вигодянської територіальної громади!

Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління випало важке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. Героїчно і самовіддано борючись, українці віддають за неї свої життя, стримуючи збройну агресію ворога, з прапором піднімаються на бій, з ним святкують здобуті перемоги, з ним відходять у вічність. Наразі ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух національної самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї Батьківщини, до її державних символів.

Ця синьо-жовта символіка для нас не просто комбінація кольорів, а насправді джерело національної єдності та глибокого патріотизму. Крізь роки важких випробувань наш народ підтвердив, що ми гідні називати себе українцями, боротьба за незалежність стала невід'ємною частиною нашої історії та духовності.

Сьогодні ми сповнені вдячності перед тими, хто віддав своє життя заради нашої свободи та незалежності. Це їхні жертви та героїчний подвиг допомагають нам розуміти, що наша місія – зберігати і примножувати цінності, за які вони боролися.

Державний Прапор – це наша гордість, це символ мужності та сили, а також прагнення до кращого майбутнього. Цей прапор піднімається вище не лише на державних заходах, а й у наших серцях, щоб нагадувати нам про те, що ми є часткою великої і незалежної України.

Нехай синьо-жовтий Прапор завжди лишається невичерпною джерельною водою для нашої духовності, нехай він завжди спонукає нас до дій та відданості нашій Батьківщині. Сьогодні, у цей особливий день, хочу побажати вам швидкої перемоги, гідності, миру на нашій землі та щастя у родині. Нехай Державний Прапор завжди залишається вічним символом нашого об'єднання та перемоги. Доброго здоров'я, добробуту!

Слава Україні!

З повагою та найкращими побажаннями - Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь