Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання з Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2023 08:38
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Шановні жителі та гості Вигодянської громади!

Вже 32 рік ми маємо свою історію – історію незалежної України. 1991 року Актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний день втілилася віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення вільно жити у своїй суверенній державі.

З нагоди світлого і незабутнього Дня Незалежності України щиро вітаю вас! Саме в цей день ми відзначаємо величність нашої держави, її незалежність та невпинний шлях до свободи і процвітання.

Для нас, жителів маленької громади, цей день є особливим і важливим. Ми теж розділяємо ту ж патріотичну гордість та любов до нашої Батьківщини, що і всі українці. Наша спільнота є свідком багатьох перемог та досягнень, і разом ми продовжуватимемо будувати сильну, єдину Україну.

Наша держава і сьогодні виборює право на свою незалежність та мирне майбутнє. А у серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто змушений залишати свої домівки та їхати на війну. Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині. Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

День Незалежності України – це не просто дата. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це день, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна.

Вірю, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави. З нагоди свят щиро бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, успіхів та наснаги. Нехай цей день принесе нам нову надію, натхнення та силу для подолання викликів, які стоять перед нами. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою та найкращими побажаннями - Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь