У селі Василівці Вигодянської громади відбулося відкриття другої частини Стіни миру «Крила Свободи»

Дата: 24.08.2023 14:27
Кількість переглядів: 57

У селі Василівці Вигодянської громади відбулося відкриття другої частини Стіни миру «Крила Свободи»

Вчора, у День Державного Прапора, у селі Василівка відбувся урочистий захід з відкриття другої частини Стіни миру – «Крила Свободи». Цей незвичайний захід не тільки продовжує об'єднувати нас, а й символізує нашу відданість миролюб'ю та спільним цілям, беззаперечну віру в мир, гармонію та незалежність.

Відкриття другої частини Стіни Миру відбулося у церемоніальній атмосфері, за участі секретаря сільської ради Ганни ЯСІНКОВСЬКОЇ, старости Сергія РЕБРІЯ, колективів Васильвської, Секретарівської та Кам’янської філій КЗ «ЦКДТ», мешканців та гостей села. 

Ця подія стала свідченням того, що коли серця та руки об'єднуються, неможливе стає можливим. Як і в першій частині Стіни Миру, відкриття другої частини було відзначено чарівною атмосферою єднання та надії. 

«Крила Свободи» – це не лише частина стіни, це символ нашої незламної волі жити у гармонії та зростати разом, прагнучи до свободи і взаєморозуміння. «Крила Свободи» розкриваються перед нами як нагадування про те, що ми маємо право вибирати свій шлях, несучи ідеали миру, дружби та різноманітності.

Ми хочемо щиро подякувати всім, хто брав участь у створенні цього символу. Ваші руки, ваші зусилля та ваша душа втілені в кожному камені «Крил Свободи». Саме ваша робота дозволила цьому проекту стати реальністю. Особливу вдячність виносимо Софії САМОЙЛОВІЙ учасниці художньої самодіяльності та вокалістці Василівської філії, яка власноруч розмалювала Стіну миру.

Разом ми створюємо історію, якою можна пишатися. Разом ми робимо світ яскравішим та добрішим місцем для життя. Нехай Стіна Миру залишається невичерпною джерельною силою для нас усіх.

Нехай «Крила Свободи» завжди нагадують нам про нашу здатність рости та розвиватися як спільнота. Нехай цей символ розпростертих крил надихає нас досягати нових вершин, долати перешкоди та будувати світ, де кожен може прагнути до своєї особистої свободи, не забуваючи про важливість спільного добра.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь