І ЗНОВУ ВТРАТА У ГРОМАДІ: ЗАГИНУВ ЖИТЕЛЬ СЕЛА ЧЕРВОНА ГІРКА

Дата: 28.08.2023 12:08
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

І ЗНОВУ ВТРАТА У ГРОМАДІ: ЗАГИНУВ ЖИТЕЛЬ СЕЛА ЧЕРВОНА ГІРКА

Страшні звістки про втрату бійців продовжують надходити в нашу громаду...

21 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Іванівське, Бахмутського району, Донецької області, відданий Військовій присязі на вірність Українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність загинув солдат 80-ої десантно-штурмової бригади ЛИПАДАТУ Юрій Тимофійович.

Юрій ЛИПАДАТУ народився 07 травня 1995 року. Проживав у селі Червона Гірка Кам’янського старостинського округу Вигодянської сільської ТГ. Боронив нашу Батьківщину від 22 березня 2023 року.

Співчуваємо рідним та близьким, щиро розділяємо біль утрати та схиляємо голови в глибокій скорботі! Нехай Господь дасть вам сили пережити горе, яке ніколи не мине, не забудеться…

Вічний спокій душі та слава захиснику-воїну! Тепер він триматиме для нас небо.

Усіх небайдужих мешканців громади закликаємо гідно вшанувати пам’ять полеглого Захисника, ЛИПАДАТУ Юрія Тимофійовича, організувавши завтра (вівторок) 29 серпня 2023 року о 10.30 у селі Червона Гірка живий коридор шани.

Траурна колона з тілом Героя прямуватиме маршрутом: від початку села Червона Гірка (зі сторони села Кам’янка), по вулиці Садова, до будинку, де жив полеглий Герой (вулиця Садова, 40).

Відспівування та прощання з полеглим Захисником відбудеться того ж дня о 12.00 год. Поховають Героя на кладовищі села Червона Гірка.

Громадо! Прийдімо і віддаймо останню шану українському Воїну-земляку, який загинув за кожного з нас, за мирне небо над Україною…

Світла пам’ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь