...Новини жахливі. Ще один воїн нашої громади ЛІПІНСЬКИЙ Микола Миколайович з села Вигода під час несення військової служби пішов з життя

Дата: 30.08.2023 20:15
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

...Новини жахливі. Ще один воїн нашої громади ЛІПІНСЬКИЙ Микола Миколайович з села Вигода під час несення військової служби пішов з життя.

Йому назавжди залишиться 34 роки. Матрос Микола ЛІПІНСЬКИЙ ніс службу у складі батальйону морської піхоти. Стати на захист Батьківщини вирішив з 27 лютого 2022 року .  Микола пішов з життя 29 серпня 2023 року. 

Знайомі згадують хлопця як щирого, надзвичайно доброго і безвідмовного товариша. Напевно, у його оточенні немає тих, кого б він за життя образив, чи заподіяв щось лихе. 

Не встигла наша громада оговтатися від попередньої втрати, як звістка про смерть ще одного воїна-земляка знову засмутила наші серця.

Щиро співчуваємо родині померлого захисника. Розуміємо, що жодні слова не в змозі вгамувати цей біль. Це - величезна втрата для всіх нас.

Про місце й час зустрічі та поховання померлого повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь