Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання з 1 вересня!

Дата: 01.09.2023 09:48
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Шановні освітяни, школярі, а також батьки наших учнів!

Я щиро вітаю вас зі святом 1 вересня – з Днем знань!

У нинішньому році 1 вересня – особливе, бо початок навчального року відбувається в період, коли в державі ведуться бойові дії і тому навчання буде проводитися у відповідності до умов, які склалися.

Але в громаді зроблено усе можливе, щоб створити у закладах освіти належні умови для навчання дітей.

Сьогодні свої двері відкриють навчальні заклади, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє. Вчитель - це професія від Бога, а всі інші професії - від учителя. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.

Дякую всім, хто долучився до підготовки укриттів у навчальних закладах нашої громади. Завдяки Вам укриття у навчальних закладах відповідають вимогам надзвичайників з електроживленням, штучним освітленням, системами водопроводу та каналізації.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший вчитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів. Не менш важливим цей день є і для дев’ятикласників та одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

Всім бажаю витримати всі навантаження. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє.

Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

Вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком!

З Днем знань!

З повагою та найкращими побажаннями - Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь