Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання з Днем села Березань

Дата: 14.10.2023 08:49
Кількість переглядів: 66

Шановні мешканці села Березань!

З найкращими побажаннями вітаємо вас з нагоди Дня села Березань! Сьогодні ми збираємося разом, щоб святкувати багату на події історію цього мальовничого села та його надзвичайних мешканців.

Березань - це не лише село, це місце з великою душею та довгою історією. Знаючи, що тут на території села була знайдена кам'яна сокира бронзової доби, ми розуміємо, що ця земля була свідком далеких подій ще задовго до нас. 

Село Березань було засноване у 1924 році переселенцями з села Яськи. Ця подорож у часі дала початок сучасній Березані, але ваші корені та дух спільноти залишилися незмінними протягом усіх цих років.

Політичне життя села у 20-30 рр. ХХ ст. вражає своєю активністю й різноманіттям. А в часи Другої світової війни, село Березань стало важливою точкою у відстоюванні нашої Батьківщини, і ми завжди пам'ятатимемо героїзм тих, хто пожертвував своїм життям за мир і свободу.

Після війни село відродилося та розвивалося. 120 нових житлових будинків, колгосп, та вражаючі показники у виробництві зерна, молока та м'яса - це свідчення вашої працьовитості та здатності до значних звершень.

Село Березань завжди було місцем де цінували культурну спадщину. Споруджена тут церква Покрову Пресвятої Богородиці і меморіальний комплекс в честь загиблих під час війни - це місця, де ми можемо віддати шану та згадати минуле.

Сучасне село Березань - частинка Вигодянської громади, продовжує свій шлях вперед, і ми віримо, що майбутнє тут також буде яскравим і процвітаючим, завдяки роботі та дружбі його мешканців.

З нагоди Дня села Березань бажаємо вам всього найкращого, здоров'я, щастя, тепла та щедрого урожаю. Нехай ваше село надалі блищить як приклад спільноти, що зберігає свою історію та майбутнє. Вітаємо!

З повагою та найкращими побажаннями Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь