Про лідерство, яке дає поштовх титанічним змінам

Дата: 20.10.2023 08:56
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

🔝 Про лідерство, яке дає поштовх титанічним змінам, Оксана Збітнєва, голова ГО Безбар'єрність, керівниця Координаційний центр КМУ / Mental Health UA говорила під час воркшопу «Цілеспрямоване лідерство та створення успішних коаліцій».

Щиро дякуємо за запрошення Американській торговельній палаті в Україні (American Chamber of Commerce in Ukraine) та Державному департаменту США (U.S. Department of State).

💬 «Перша леді Олена Зеленська є надзвичайно сміливою жінкою, адже взяла на себе питання соціальних трансформацій, які, як ми знаємо, даються важко, їх результат не є видимим одразу, але вони точно стаються з нами вже у ці хвилини», – сказала Оксана Збітнєва, відзначивши лідерство першої леді України задля розбудови системи ментального здоров’я та розвитку безбар’єрності як нової суспільної норми.

Оксана Збітнєва також відзначила роль бізнесу, який дає шалену енергію змін, проявляє гнучкість та впроваджує людиноцентричні підходи.

ℹ️ Нагадаємо, понад два десятки українських та міжнародних компаній об’єдналися навколо ініціативи першої леді, започаткувавши спільноту «Бізнес без бар’єрів».

Мета – створювати можливості замість того, щоб множити бар’єри.

📲 Дізнатися більше про спільноту та кейси окремих компаній можна у розділі «Бізнес без бар’єрів» на Дія.Бізнесhttps://business.diia.gov.ua/business-without-barriers

#тияк #бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь