Безбар’єрність – це поле зору на 360°

Дата: 31.10.2023 09:52
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Безбар’єрність – це поле зору на 360° Якщо звузитись навіть зовсім трохи, вийде не про рівні можливості для всіх без виключення, а лише про пандуси.

👐🏼 Ми завжди вітаємо підхід, коли безбар’єрність розглядається як комплексне поняття, як філософія і образ мислення, що знаходять втілення у нашій взаємодії, в ухвалених рішеннях, у політиках та програмах.

Саме такий комплексний підхід із розвитку безбар’єрності Ощадбанк, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів» заклав у своїй програмі, презентація якої відбулася напередодні у Veteran Hub.

Як зазначив голова правління Ощаду Сергій Наумов, програма «Моя безбар’єрність» стала є логічним продовженням тих зусиль, які банк робив у цьому напрямі ще з 2014 року. Окрім заходів з розбудови доступних відділень, програма має комунікаційний та сервісний компонент – навчання співробітників банку навичкам коректної комунікації з різними клієнтами і втілення IT-рішень, що сприятимуть доступності банкоматів, мобільного додатку Ощад 24/7 тощо.

💬 «Безбар’єрність – це результат, шлях до якого вибудовується із прийняття, усвідомлення, зміни мислення, з доступності сервісів і з розуміння того, навіщо ми це робимо. І це ключове. Якщо саме це буде покладено в основу будь-яких рішень, ми не зіб’ємося з дороги. Перша леді Олена Зеленська запропонувала суспільству тему безбар’єрності, розуміючи які великі трансформації мають статися задля цього, зокрема і в нашій комунікації. Ви свідомо дійшли до того, що інакше бути не може, і це очевидно із презентованої сьогодні програми», – зазначила Оксана Збітнєва, голова ГО Безбар'єрність, керівниця Координаційний центр КМУ / Mental Health UA.

Під час заходу також було представлено проєкт, який стався завдяки підтримці спільноти «Бізнес без бар’єрів» – Ощадбанку та компанії Visa, та за сприяння Житомирська ОДА.

🏠 Це будівництво у Овручі Житомирської області мобільного реабілітаційного модуля – простору для фізичної та психологічної реабілітації людей, які постраждали внаслідок повномасштабного російського вторгнення. Проєкт реалізує БФ Mindy Mindyfoundation у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров'я Кабінету Міністрів України, ГО «Безбар'єрність» у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як?, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олена Зеленська.

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь