ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ 38 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ 23 ЛИСТОПАДА 2023 РОКУ О 13.00 ГОДИНІ

Дата: 13.11.2023 12:25
Кількість переглядів: 102


Фото без опису

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 13 жовтня 2023 року № 140-СР  «Про скликання чергової  38-ї сесії 8 скликання сільської ради», 23 листопада  2023 року  в приміщенні сільської ради за адресою: с.Вигода, вул..Центральна,46 ( ІІ поверх) о 13-00 годині відбудеться чергова 38 сесія сільської ради 8 скликання.


На порядок 38-ї сесії виносяться наступні питання:

 

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії  Вигодянської  сільської    ради №1269 -VIІI від 22 грудня  2022 року „Про бюджет Вигодянської сільської територіальної громадина 2023 рік” (1554600000).
  2. Про внесення змін до плану діяльності сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.
  3. Про оприлюднення та обговорення проєкту рішення «Про затвердження Правил утримання  домашніх, свійських тварин та птиці на території  Вигодянської територіальної громади».
  4. Про план діяльності сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.
  5. Про внесення змін до «Програми соціального захисту  ветеранів війни та інших осіб пільгових категорій на 2023-2025 роки) (зі змінами).
  6. Про внесення змін до «Програми підтримки  та соціального  захисту  внутрішньо переміщених осіб на 2023 рік» .
  7. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки військовослужбовців, мобілізованих осіб для проходження військової служби під час воєнних дій за незалежність України та членів їх сімей на 2023р.
  8. Про внесення змін до програми  Оздоровлення та  відпочинок дітей Вигодянської сільської  ради на 2021-2023 роки» .
  9. Про внесення змін до «Програми соціальної підтримки малозахищених верств населення Вигодянської сільської ради на 2023-2025 роки»
  10. Про внесення змін до «Програми підтримки постраждалих жителів Вигодянської сільської ради, житлові будинки (квартири) яких може бути зруйновано (пошкоджено)  внаслідок надзвичайної  ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією  російської федерації на 2023 рік»
  11. Про внесення змін до Програми «Благоустрій населених  пунктів  на  території Вигодянської   сільської  ради на 2021 – 2023 роки».
  12. Про внесення змін до «Програми підготовки об’єктів комунальної власності  до опалювального сезону та  заходи з енергозбереження на 2023-2025 роки»(зі змінами).
  13. Про внесення змін та затвердження  положень про виконавчі органи, статутів закладів, комунальних установ Вигодянської сільської ради Одеської області у новій редакції.
  14. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр. Хмельницькій Світлані Михайлівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка, вулиця Миру, 11.
  15. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2197 га, та безоплатну передачу  гр.  Чайченко  Ларисі Леонідівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця Шилова, 91.
  16. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1812 га, та безоплатну передачу  гр.  Адаховській Зої Василівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Зелена, 58.
  17. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1117 га, та безоплатну передачу  гр.  Бойко Анатолію Миколайовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Новоселів, 28.
  18. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1669 га, та безоплатну передачу  гр.  Перчик Олександру Олександровичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  селище Дослідне, вулиця Садова, 26.
  19. Про безоплатну передачу у власність гр. Куц Вікторії Володимирівні  земельної ділянки  площею 0,1654га  для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),  за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Космонавтів, 64.
  20. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва  земельної частки (паю) гр. Год Ользі Вікторівні на території  Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту).
  21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  спадкоємцю земельної частки (паю) гр. Год Ользі Вікторівні  на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту).
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, загальною площею 0,0029 га за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада
  23. Про надання дозволу ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ  «ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН  «ЛЕЛЕКА-АКВА»    на розробку  проекту землеустрою, щодо відведення   в оренду ( терміном на 5 років) земельну ділянку   орієнтовною загальною площею 0,0900 га для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель  та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу,  постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)  за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада.
  24. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки ППА «Єдність».
  25. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки ППА «Єдність».
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0393 га у довгострокову оренду терміном на 10 років  гр. Яковенко Олександру Петровичу для будівництва  та обслуговування інших будівель громадської забудови за адресою: Одеська область, Одеський  район, село Петрове, вулиця Миру, 15, прим. 3.
  27. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь