Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків Вигодянської сільської ради

Дата: 20.11.2023 15:54
Кількість переглядів: 79

 

 

Фото без опису

На виконання вимог законів України  «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про географічні назви», «Про засади державної мовної політики», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та розпорядження сільського голови № 145-СР від 20.11.2023 року «Про проведення  громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків населених пунктів Вигодянської громади», Вигодянська сільська рада пропонує мешканцям долучитися до громадського обговорення з питання перейменування вулиць, провулків, розташованих на території Вигодянської сільської ради, які підлягають перейменуванню.

Організатор громадського обговорення – Вигодянська сільська рада.

Ініціатором громадського обговорення та громадських слухань є виконавчий комітет Вигодянської сільської ради.

Форма проведення громадського обговорення: електронні консультації, анкетування мешканців.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій/електронній формі протягом 30 календарних днів  з дати оприлюднення цього інформаційного повідомлення до 20.12.2023 року із зазначенням прізвища, власного імені, по батькові, адреса проживання особи, номер телефону, яка їх подає.

Поштова адреса та адреса електронної пошти для подання пропозицій (зауважень): Одеська область, Одеський район, с.Вигода, вул.Нова, 33-а та на електронну пошту сільської ради selovugoda@ukr.net або за телефоном: 048-753-10-02.

Громадське обговорення заплановано провести у формі електронних консультацій з громадськістю (посилання на опитування:(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOnsztaNaFBCuuceEUD73CKCFF9mAknoRnRDX3YS9pRzEXmg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0) на офіційному веб-сайті сільської ради, мережі Facebook, анкетування мешканців сільської ради.

Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх повного найменування, коду ЄДРПОУ та адреси місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження), подання з уживанням ненормативних форм лексики не публікуються та до результатів обговорення не включаються.

Результати громадського обговорення оприлюднюються на офіційному сайті Вигодянської сільської ради та її виконавчих органів протягом 14 календарних днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень).

                                                                                            

Перелік топонімів Вигодянської сільської ради (населені пункти, вулиці, провулки, тупики), які виносяться на громадське обговорення

№ з/п

Існуюча назва

1

с.Вигода вулиця Комарова, Гагаріна, провулок Комарова

2

с.Важне вул. О.Матросова

3

с.Петрове вул.40 років Перемоги

4

с.Василівка вул.Гагаріна, Комарова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь