Попередження про ускладнення погодних умов

Дата: 24.11.2023 15:18
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

📢❗ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ВИГОДЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ❗📢

З метою запобігання виникненню надзвичайним ситуаціям, пов’язаних із ускладненням погодних умов, мінімізації їх негативних наслідків та оперативного реагування на них, Вигодянська сільська рада інформує населення громади.

⚠️ Увага! За інформацією Українського Гідрометцентру починаючи з першої половини дня 26 та  впродовж дня і ночі 27 листопада очікується погіршення погодних умов по всій території області (ІІ рівень загрози, помаранчевий):

🌡️ температура повітря від -1°С до +4°С;

❄️ значні опади переважно у вигляді снігу, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий), місцями можлива хуртовина;

👀 на автодорогах видимість 200-500 м;

💨 пориви вітру від 19 до 30 м/с.

Складні погодні умови призведуть до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств, порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях. 

Сільська рада закликає вас вжити заходів безпеки під час погіршення погодних умов. За нагальної потреби, враховуючи відсутність освітлення на вулицях, не виходьте з дому, особливо у вечірній час. Потурбуйтесь, щоб вдома був запас їжі та води, щоб зайвий раз не виходити на вулицю. З огляду на зниження видимості на дорогах, будьте вкрай обережні, водії та пішоходи! Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь