Робота старости Секретарівського старостинського округу

Дата: 25.11.2023 17:33
Кількість переглядів: 44

На цьому тижні староста Секретарівського старостинського округу, Валентина КРАСОВСЬКА, разом з депутатами Ольгою МАРТИНЮК та Тетяною ТУРІЦОЮ, взяли участь у важливому візиті до однієї з сімей, яка нині переживає скрутні життєві обставини. Делегація вислухала та зрозуміла турботи та проблеми, з якими зіткнулася ця родина. Важливим аспектом візиту було виявлення можливостей та шляхів, які можуть сприяти полегшенню їхньої ситуації. Гості висловили глибоке співчуття та готовність надати необхідну підтримку та допомогу.

Цей візит є важливою частиною нашої зобов'язаності служити громаді. Ми віримо в силу спільної дії та взаємопідтримки, щоб допомогти тим, хто потребує допомоги. Наша робота покликана сприяти благополуччю та солідарності в нашій громаді, і ми готові продовжувати виконувати це важливе завдання.

Також старостою було організовано щотижневий прийом громадян, на якому мешканці висловити свої турботи та звернутися із конкретними питаннями.

Один із важливих аспектів цього прийому були звернення, пов'язані із сплатою земельного податку. Всі аргументи та пропозиції мешканців були уважно вислухані та взяті в роботу. Цей обмін інформацією став підґрунтям для подальших обговорень та пошуку оптимальних рішень.

Крім того, в ході прийому громадян отримали звернення від жителів, які виражають потребу в допомозі від ООН. Це дозволило зосередитися на питаннях глобального та гуманітарного характеру й шукати можливості залучення міжнародної підтримки для розв'язання проблем нашої громади.

Такий взаємозв'язок із громадою допомагає створити ефективний механізм вирішення проблем та підтримки громадян у реалізації їхніх потреб. Ми прагнемо забезпечити відкриті діалоги та сприяти спільним ініціативам для покращення якості життя наших жителів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь