ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ВИГОДЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ!!!

Дата: 05.01.2024 13:09
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Цієї зими росія може знову наносити ракетні удари по об’єктам критичної інфраструктури. Через це в будинках та квартирах українців може бути відсутнє не лише світло та тепло, а й вода.
Вигодянська сільська рада закликає мешканців громади зробити запас питної та технічної води щонайменше на три дні. На день на одного дорослого потрібно 3 літри питної води та близько 10-12 технічної – для приготування їжі та гігієни.
Крім того, потрібно купити їжу, яка не вимагає електроенергії для приготування і може зберігатись без холодильника.
Також ми радимо підготувати та зарядити портативні зарядні станції павербанки. Знадобляться свічки, сірники, лампи на акумуляторах або батарейках, ліхтарики. Також необхідно забезпечити запас медикаментів, придбати FM-радіо на батарейках.
Не зайвим буде пальник на сухому спирті або газовим балоном чи бензогенератор. Важливо мати в будинку вогнегасник та тримати його там, де горять свічки або користуються пальником. Звичайні лампочки потрібно замінити на LED, щоб зменшити споживання електроенергії.
Щоб комфортно пережити зиму, необхідно утеплити будинок – перевірити ізоляцію вікон, також прикріпити алюфом між стінкою і батареєю. Також слід підготувати теплі речі – ковдри та одяг.
На вулиці в блекаут потрібно одягати світлорефлекторний одяг або кріпити стрічки, які відбивають світло, на рукаві, рюкзаку або сумці.
Сподіваємося на ваше розуміння та підтримку. Бережіть себе та своїх рідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь