Олександр «Терен» Будько із початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати країну.

Дата: 09.01.2024 11:26
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Олександр «Терен» Будько із початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати країну.

У травні 2022-го, під час боїв у Харківській області він втратив обидві ноги. Однак після реабілітації у США вирішив, що не зрадить колишнього способу життя. Він знову керує автомобілем, бігає на спортивних протезах і веде просвітницьку роботу щодо адаптації бійців із пораненнями.

💬 «Ми з Олександром познайомилися торік у Києві на презентації друкованого «Довідника безбар’єрності» – гіда з толерантної взаємодії, створеного з моєї ініціативи», – зазначила у своєму дописі (https://t.me/FirstLadyOfUkraine/498😎 перша леді Олена Зеленська.

Саме «Довідник безбар’єрності» (https://bf.in.ua) ліг в основу рубрики «Долати бар’єри» на «Сніданок з 1+1», співведучим якої разом із Єгором Гордєєвим є Олександр.

👉🏼 «У мене немає універсальних інструкцій, як подолати бар’єри. Але я знаю, як будь-яке випробування перетворити у пригоду», – каже хлопець.

В одному з епізодів Олександр разом з Єгором були в гостях у Уляни та Віталія Пчолкіних, які поділилися своїм рецептом з облаштування безбар’єрного середовища. У іншому епізоді ведучі доєдналися до екскурсії для дітей у Superhumans Center та розповіли про правила безбар’єрної взаємодії під час спілкування з людьми з протезами.

Переглянути усі епізоди можна за посиланням 📲 https://bit.ly/3vnsNXz

Рубрика «Долати бар’єри» – спільний проєкт учасників спільноти «Бізнес без бар’єрів» – 1+1 media та Mastercard, за експертної підтримки ГО Безбар'єрність.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів».

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь