Українська стійкість, як вона є

Дата: 11.01.2024 14:42
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Українська стійкість, як вона є

❤️‍🩹 Історія Олега Гонтаренко показала наскільки вразливими під час війни залишаються люди з інвалідністю. На другий день нового року російська ракета поцілила в його багатоповерхівку. Майже годину 62-річному киянину довелось провести під завалами. На щастя, він вижив, його вчасно врятували працівники ДСНС України. Але втратив все, що мав: квартиру, автівку, особисті речі.

🚙 Машина мала для чоловіка надважливе значення. Він має інвалідність від народження, через зріст 1 метр 5 см пересувається на милицях, а громадський транспорт для нього є майже недоступним. Тому їздити містом міг тільки автомобілем.

Олег жив один, ще до війни у нього не стало брата та мами, родичів не має.

Після обстрілу він залишився без житла та єдиного засобу пересування. Того ж дня волонтери оголосили збір коштів на допомогу Олегу Гонтаренку. І лише за декілька днів потрібна сума, навіть більше, на придбання нового житла була вже зібрана.

💪🏻 Це і є формула української стійкості – безкінечна взаємопідтримка, здатність за одну мить згуртуватись та допомогти одне одному. Ніколи не залишатися осторонь від чужої біди. Ба більше, для всіх нас вже не існує поняття чужа біда, будь-яке лихо відгукується в серці як своє.

🫂 Допомоги в таких випадках ніколи не буває забагато. Підтримати Олега Гонтаренка можна за реквізитами: номер картки чоловіка: 5167 8032 1338 9922 та https://send.monobank.ua/jar/A8eagFtyfq

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь