Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Важлива інформація для власників земельних часток (паїв)!

Дата: 18.01.2024 11:50
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

🌐 Важлива інформація для власників земельних часток (паїв)!

Згідно зі статтею 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)", ми хочемо звернутися до всіх власників незатребуваних земельних ділянок (паїв) та їхніх прямих спадкоємців з важливою інформацією.

До 1 січня 2025 року всі власники незатребуваних земельних ділянок (паїв) повинні оформити право власності на свою земельну ділянку. Ця процедура є обов'язковою відповідно до законодавства, і виконання цього кроку до вказаної дати є ключовим.

Важливо пам'ятати, що у випадку невиконання цієї вимоги до 1 січня 2025 року, власник незатребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець розглядатиметься як особа, що відмовилася від отримання земельної ділянки. Це може призвести до втрати права власності на дану ділянку та інших правових наслідків.

Захистіть свої інтереси та виконайте необхідні формальності ще до закінчення строки! Якщо у вас є будь-які питання чи потреба у консультації, звертайтеся до Відділу земельних відносин, екології та сільського господарства Вигодянської сільської ради.

Запам'ятайте, що вчасне вирішення цього питання — це ключ до збереження вашого права власності на земельну ділянку. Дійте вчасно та дбайте про свої права! 🌱🏡


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь