Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ 41 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ 01 ЛЮТОГО 2024 РОКУ О 13.00 ГОДИНІ

Дата: 22.01.2024 15:54
Кількість переглядів: 93

 

Фото без опису

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 22 січня 2024 року № 13-СР  «Про скликання чергової  41-ї сесії 8 скликання сільської ради», 01 лютого 2024 року  в приміщенні сільської ради за адресою: с.Вигода, вул. Миколи Новікова,46 ( ІІ поверх) о 13-00 годині відбудеться чергова 41 сесія сільської ради 8 скликання.


На порядок 41-ї сесії виносяться наступні питання:

  1. Про виконання місцевого бюджету Вигодянської сільської територіальної громади за 2023 рік..
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії  Вигодянської  сільської    ради №1593-VIІI від 22 грудня  2023 року „Про бюджет Вигодянської сільської територіальної громадина 2024 рік” (1554600000). 
  3. Про внесення змін до «Програми соціального захисту  ветеранів війни та інших осіб пільгових категорій на 2023-2025роки» (зі змінами).
  4. Про внесення змін до «Програми соціальної підтримки малозахищених верств населення Вигодянської сільської ради  на 2023-2025 роки» (зі змінами).
  5. Про внесення змін до Програми  соціальної підтримки військовослужбовців, мобілізованих осіб для проходження військової служби під час воєнних дій за незалежність України та членів їх сімей на 2023-2024роки (зі змінами).
  6. Про хід виконання «Програми  поводження з безпритульними тваринами на території Вигодянської сільської ради  Одеського району Одеської області на  2022-2024 роки».
  7. Про затвердження Положення про порядок  проведення інвестиційних конкурсів на  території населених пунктів Вигодянської   сільської територіальної громади.
  8. Про внесення змін до «Програми підготовки об’єктів комунальної   власності  до опалювального сезону та  заходи з енергозбереження на 2023-2025 роки» (зі змінами)
  9. Про внесення змін до Програми «Безпека  громади»  на території  Вигодянської  сільської ради 2022-2024роки»
  10. Про затвердження  «Програми підтримки постраждалих жителів Вигодянської сільської ради, житлові будинки (квартири) яких може бути зруйновано (пошкоджено)  внаслідок надзвичайної  ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією    російської федерації на 2024 рік» (доповідач Ольга Лаптєва, начальник управління)
  11. Про внесення змін до Програми благоустрою  населених пунктів на території Вигодянської     сільської ради на 2024-2025 роки.
  12. Про внесення змін до «Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Вигодянської сільської ради на 2024-2025 роки.
  13. Про затвердження «Правил утримання  домашніх  тварин у  населених пунктах Вигодянської сільської територіальної громади».
  14. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які  надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Вигодянської сільської ради.
  15. Про затвердження штатних розписів  закладів загальної середньої освіти Вигодянської сільської ради   Одеського району Одеської області.
  16. Про затвердження плану організаційно -  масової роботи сільської  ради на  2024 рік.
  17. Про внесення змін до  Програми підтримки ЗСУ, підрозділів  територіальної оборони, добровольчих формувань,  прикордонних  загонів Державної прикордонної служби України та інших воєнізованих підрозділів, що беруть безпосередню участь у бойових  діях, пов'язаних з захистом незалежності,  суверенітету та  територіальної цілісності України на 2022-2024рр.
  18. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для формування  громадських  пасовищ на території  Вигодянської сільської ради
  19. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки ФОП Мельниченко Світлані Іванівні
  20. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) загальною площею 3,5647 га  та безоплатну передачу гр. Михайлюк Наталії Миколаївні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського  району  Одеської області (за межами населеного пункту).
  21. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) загальною площею 3,5439 га  та безоплатну передачу гр. Красіон Любов Юріївні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського  району  Одеської області (за межами населеного пункту).
  22.  Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр.  Дмитроняк Михайлу Михайловичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Доброжанове, вулиця Миру, 16.
  23. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1071 га, та безоплатну передачу  гр.  Бондаренко Павлу Анатолійовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця Залізнична, 17.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду терміном на 5 років  Громадській організації «Об’єднання громадян «ЛЕЛЕКА-АКВА» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і  допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), загальною площею 0,0900 га  за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада.
  25. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  26. Про надання  дозволу гр. Панасюк Наталії Миколаївні на розробку Проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  в оренду, на 10 років із земель  водного фонду для сінокосіння орієнтовно площею 4,0000 га та із земель сільськогосподарського призначення для сінокосіння та випасання худоби орієнтовною площею 4,0000 га, які розташовані за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту ).
  27. Про надання дозволу Громадській спілці «Об’єднання садоводів та садових товариств масиву «Надлиманський» на розробку  проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,0512 га  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії  за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада.
  28. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь