Мобільний реабілітаційний модуль у м. Овруч

Дата: 19.01.2024 16:41
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Нам зі спільнотою «Бізнес без бар’єрів», об’єднаною навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська, завжди є про що розповісти. Ось тут, нагадуємо, зібрані результати нашої спільнодії за 2023 рік 📲 https://bit.ly/3vH8AfG

Але будинок ми ще не будували 😅

🏡 Вітайте, мобільний реабілітаційний модуль – простір площею 72 м2 у місті Овруч Житомирської області. Тут як військові, так і цивільні зможуть проходити фізичне та психологічне відновлення – одночасно, що дуже важливо.

Проєкт став можливим завдяки підтримці учасників спільноти «Бізнес без бар'єрів» – компанії Visa і Ощадбанк, та за сприяння Житомирська ОДА. Дякуємо за партнерство Mindy Mindyfoundation та Координаційний центр КМУ / Mental Health UA за реалізацію цієї соціальної франшизи у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я – ініціативи першої леді Олени Зеленської.

🚪 Лаконічний зовні, всередині цей безбар’єрний простір вміщає якісне реабілітаційне обладнання. Тут із постраждалими працюватиме мультидисциплінарна команда, до складу якої входять кейс-менеджер, психолог, фізичний терапевт, логопед та представники партнерських організацій, які надають інші послуги.

💬 «Головна допомога команди, яка займалася зі мною, окрім фізичного відновлення, полягала в подоланні емоційних та психологічних труднощів. На мою думку, на етапі, коли ти повертаєшся до повноцінного соціального життя дуже важливо отримати допомогу та підтримку різного характеру. І дуже зручно, коли це можна зробити в одному місці в твоєму населеному пункті», – поділився ветеран Андрій Олійчук.

Як зазначила під час відкриття реабілітаційного модуля Оксана Збітнєва, керівниця Координаційного центру, голова ГО Безбар'єрність, цей проєкт є прикладом наближення послуги до громад, навіть найвіддаленіших. Вона додає: «Послуга має бути там, де людина живе, де їй зручно її отримати».

Щоб скористатися послугами реабілітаційного модуля у місті Овруч 👇🏼

1️⃣ Переходьте на сторінку сайту соціальної франшизи – https://socialfranchise.com.ua/onlajn-zapys-na-pryjom-v...

2️⃣ Заповнюйте онлайн-форму

3️⃣ Після цього з вами зв’яжуться, підберуть зручний час для візиту та супроводжуватимуть впродовж всього процесу реабілітації

Завдяки невеликим витратам на виробництво та швидкості встановлення, такий формат реабілітаційних просторів можна масштабувати у межах країни, на що щиро сподіваємося.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь