Фокстрот – учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів», знайшов рішення, запровадивши сервіс комунікації з покупцями із залученням онлайн-перекладача жестової мови

Дата: 19.01.2024 16:49
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

⏰ Дзеленчання будильника

🚰 Шум води з-під крана

☕️ Шипіння чайника або гуркіт кавомашини

🥪 Шкварчання в тостері свіжих булочок або 🍳 на плиті

Наші ранкові ритуали можуть відрізнятися, але незмінним у них є… присутність техніки. Та звуків, які вона видає, і які завдяки постійній рутині стають вже символом початку дня.

👉🏼 Понад 2 мільйонів українців, які мають порушення слуху, не в силі почути всю атмосферу ранку. Навіть придбання техніки, яка часткова відповідальна за її створення, стає бар’єром.

Фокстрот – учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів», знайшов рішення, запровадивши сервіс комунікації з покупцями із залученням онлайн-перекладача жестової мови.

Як скористатися? Спосіб №1

1️⃣ Зверніться у магазині до консультанта

2️⃣ Той за допомогою додатка викликає онлайн-перекладача по відеозв'язку

3️⃣ Перекладач транслюватиме для вас все, що говорить співробітник магазину, і навпаки. Все це – у режимі реального часу

Спосіб №2

1️⃣ У магазині за допомогою додатку на смартфон скануйте спеціальний QR-код (таблички із кьюаром розміщені в зонах, де відвідувачі найчастіше можуть потребувати консультації)

2️⃣ Комфортно спілкуєтеся з експертом магазину та перекладачем

Для зручних онлайн-покупок на сайті компанії встановлено вебвіджет «Вушко» – для одночасного зв’язку з оператором контакт-центру і перекладачем.

🗣 Про свій безбар’єрний кейс Фокстрот розповідає на Дія.Бізнес у розділі «Бізнес без бар’єрів» 📲 bit.ly/4aYBesQ

На цьому майданчику українські та міжнародні бізнеси діляться, як безбар’єрність стала частиною їхньої стратегії розвитку та які можливості дозволила створити для їхніх покупців, клієнтів, гостей.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об'єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь