«Бізнес без бар’єрів»

Дата: 24.01.2024 13:17
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Рідний, красивий, трохи холодний зимовий Київ з висоти пташиного польоту 😍

Краса ж не може мати бар’єрів?!

Із цим погоджується Mastercard – учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів», який забезпечив безбар’єрний доступ до оглядового колеса на столичній Контрактовій площі.

Компанія обладнала колесо кабінкою, якою зручно користуватися відвідувачам на кріслі колісному.

Широкі двері, простора платформа кабінки, зручний поручень та лавка, яку у разі потреби можна опустити – це ще не весь перелік 👉🏼 На гостей в інклюзивній кабінці очікує аудіо- та відеоекскурсія історичними пам’ятками Подолу, адаптована для людей з порушеннями зору та слуху.

🎥 Запис екскурсії транслюється на екранах, встановлених з двох боків, на яких із залученням перекладача жестовою мовою розповідається про історичні пам’ятки Подолу. Сценарій екскурсії розробило бюро Цікавий Київ та ГО Доступне Кіно.

До 31 січня інклюзивна кабінка працюватиме безкоштовно для перших 50 гостей щодня – для людей з інвалідністю та супровідників 📲 https://bit.ly/3SoUdp9

Це лише одна із низки ініціатив, які компанія реалізує в напрямі створення рівних можливостей. Зокрема, разом зі ще одним учасником спільноти – Uklon, Mastercard та MacPaw запустили клас авто «Інклюзивний», детальніше про який – тут ▶️ https://bit.ly/3Sqwy7Z

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об'єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь