+1 місто, де відтепер можна скористатися класом авто «Інклюзивний» від Uklon – учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів»

Дата: 26.01.2024 16:59
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

📍 Львів та його передмістя у радіусі 20 км

+1 місто, де відтепер можна скористатися класом авто «Інклюзивний» від Uklon – учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів» 👨🏼‍🦼🧑🏼‍🦽

Розширення географії проєкту є результатом партнерства онлайн-сервісу виклику авто зі ще одним учасником спільноти – компанією OKKO. Зокрема, мережа АЗК виділила кошти на закупівлю трьох спеціалізованих автомобілів, а також забезпечуватиме їх пальним упродовж року.

🚕 Авто цього класу оснащені підіймачем, рампою, спеціальними пасками безпеки та кріпленнями для фіксації крісла колісного.

Для виклику автівки у застосунку Uklon необхідно ввести потрібний маршрут та обрати відповідний клас.

💬 «Усі люди з інвалідністю, і я в тому числі, мають свої мрії. Чи то побачення в іншому куточку нашого міста, чи то поїхати на філіжанку кави на площу ринок, чи то в кіно, чи то на концерт. І донедавна для нас це було недоступно», – зазначає 29-річний львів'янин Назарій Гусаков 📲 bit.ly/3S39TNi

Ініціативу підтримала Львівська міська рада, яка працює над механізмом компенсації вартості проїзду для користувачів нової послуги.

👨🏼 Усі поїздки виконують професійні драйвери, які пройшли тренінг зі спілкування та взаємодії із людьми з порушеннями опорно-рухового апарату. Якщо пасажир пересувається без супроводу, водій допоможе перенести багаж або особисті речі.

Нагадаємо, торік у квітні за підтримки Mastercard – учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів», та компанії MacPaw «Інклюзивний» клас авто запрацював у Києві. Всього у столиці виконано понад 5 000 поїздок, що сумарно складає близько 70 тисяч кілометрів.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об'єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь