+1 місто, де відтепер можна скористатися класом авто «Інклюзивний» від Uklon – учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів»

Дата: 26.01.2024 16:59
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

📍 Львів та його передмістя у радіусі 20 км

+1 місто, де відтепер можна скористатися класом авто «Інклюзивний» від Uklon – учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів» 👨🏼‍🦼🧑🏼‍🦽

Розширення географії проєкту є результатом партнерства онлайн-сервісу виклику авто зі ще одним учасником спільноти – компанією OKKO. Зокрема, мережа АЗК виділила кошти на закупівлю трьох спеціалізованих автомобілів, а також забезпечуватиме їх пальним упродовж року.

🚕 Авто цього класу оснащені підіймачем, рампою, спеціальними пасками безпеки та кріпленнями для фіксації крісла колісного.

Для виклику автівки у застосунку Uklon необхідно ввести потрібний маршрут та обрати відповідний клас.

💬 «Усі люди з інвалідністю, і я в тому числі, мають свої мрії. Чи то побачення в іншому куточку нашого міста, чи то поїхати на філіжанку кави на площу ринок, чи то в кіно, чи то на концерт. І донедавна для нас це було недоступно», – зазначає 29-річний львів'янин Назарій Гусаков 📲 bit.ly/3S39TNi

Ініціативу підтримала Львівська міська рада, яка працює над механізмом компенсації вартості проїзду для користувачів нової послуги.

👨🏼 Усі поїздки виконують професійні драйвери, які пройшли тренінг зі спілкування та взаємодії із людьми з порушеннями опорно-рухового апарату. Якщо пасажир пересувається без супроводу, водій допоможе перенести багаж або особисті речі.

Нагадаємо, торік у квітні за підтримки Mastercard – учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів», та компанії MacPaw «Інклюзивний» клас авто запрацював у Києві. Всього у столиці виконано понад 5 000 поїздок, що сумарно складає близько 70 тисяч кілометрів.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об'єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#бізнесбезбарєрів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь