8 лютого 2024 року відбулася робоча зустріч у Вигодянській громаді з представниками Одеської обласної державної (військової) адміністрації

Дата: 08.02.2024 15:51
Кількість переглядів: 31

Сьогодні, 8 лютого 2024 року, відбулася робоча зустріч у Вигодянській громаді з представниками Одеської обласної державної (військової) адміністрації. До складу робочої групи входили в.о. заступника директора департаменту економічної політики та стратегічного планування Юлія Кисилиця, заступник начальника управління - начальник відділу з питань використання земель та водних об'єктів управління розвитку земельних відносин Департаменту аграрної політики та земельних відносин Наталія Смертенюк, помічник заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Гофман та помічник голови Одеської районної державної адміністрації Олександр Дидич.

Темою зустрічі стало обговорення заходів, спрямованих на покращення й підтримку економічного стану громади. Вигодянський сільський голова Алла Рибачок та секретар ради Ганна Ясінковська з представниками робочої групи обговорили можливості громади  для залучення потенційних інвесторів та створення сприятливого інвестиційного клімату.

Після конструктивної дискусії стало зрозуміло, що це тільки початок співпраці, яка буде продовжуватися. Будемо тримати вас у курсі подальших подій та досягнень!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь